AUKUSTI 2018

INFO

Aukusti on kulttuuritapahtuma, jossa värikkäät osaset nuorisokulttuurin eri aloilta nivoutuvat hyväntuuliseksi kokonaisuudeksi: konsertteja, kisailuja, markkinat, ja niin edelleen! Aukusti-viikko viihdyttää paitsi lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia, myös aikusempaa väkeä.

Aukusti-tapahtuman tausta-ajatuksena on saada nuoret ja nuoret aikuiset mukaan vaikuttamaan paikkakuntansa viihtyvyyteen ja kulttuuriin. Haluamme ylläpitää paikallista talkoohenkeä ja yhteisöllisyyttä.

Aukusti-tapahtuman järjestänä toimii Jalasjärveläinen Mukula ry. Aiemmin lähinnä Mukula-tapahtuman taustajärjestönä vaikuttanut Mukula ry on toiminut merkittävänä tahona maakuntamme lasten ja nuorten kulttuurityössä jo 30 vuoden ajan. Lisäksi Mukula ry on järjestänyt lapsille lukuisia valtakunnallisia runo- ja laulukilpailuja.

Aikataulut

Eri tapahtumien aikataulut löydät ohjelma-alasivulta.

Anniskelu ja pullot

Omien alkoholijuomien tuominen alueelle on ehdottomasti kielletty! Alueelle on sallittua tuoda yksi tyhjä muovi- tai juomapullo. Lasipullot ovat valitettavasti kiellettyjä. Tämä tehdään teidän oman turvallisuutenne ja artistien turvallisuusmääräysten takia.

Perjantaina ja lauantaina alueella on rajattu anniskelualue. Anniskelualueelle on 18 vuoden ikäraja. Kaikki alaikäisten hallusta löytyvät alkoholijuomat hävitetään niin Aukusti-alueella kuin sen välittömässä läheisyydessä.

Ensiapu

SPR:n päivystys Aukustialueella tapahtuman ajan.

Kuinka Jalasjärvelle

Jalasjärvi sijaitsee Valtatie 3:n varrella. Paikalle pääset kätevästi omalla autolla tai linja-autolla.
LINJA-AUTO: aikataulut ja lähtöpaikat voi tarkistaa kätevästi matkahuollon sivuilta tai Onnibussin sivuilta.


OMA AUTO: Tapahtuma-alueen osoite on Koulutie. Kartasta voit tarkemmin etsiä ajo-ohjeet paikanpäälle.

Liput

Lippuja myydään Hopeinen kuu -myymälässä ja KINO Jalasjärvellä sekä osoitteessa Lippu.fi. Lippuja saa myös Lippu.fi-myyntipisteistä, esimerkiksi R-Kioskeilta. 

Löytötavara

Löytötavaroita voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info(ät)aukusti.fi. Lunastamaton arvotavara viedään Seinäjoen poliisilaitokselle.

Majoitus

Jalasjärvellä majoitusta tarjoaa Jalaskievari. Lisää infoa voit katsoa tästä.
Lisää tietoa Jalasjärven majoitusmahdollisuuksista voi etsiä esimerkiksi Etelä-Pohjanmaan matkailun sivuilta täältä

Narikka

Aukustialueen pääportin läheisyydessä sijaitsevaan narikkaan voit jättää ylimääräiset kantamuksesi. Narikka maksaa 2€/takki tai reppu. Myös käynti narikassa maksaa. Narikassa ei käy kortit, joten varaathan käteistä mukaasi.

Tapahtumapaikat

Tapahtuma-alueen löydät Lamminjärven rannalta Jalasjärven keskustasta. Alueen osoite on Kisatie 1. Aukustin muut tapahtumat sijaitsevat keskustassa, noin 5 minuutin kävelymatkan päästä Aukusti-alueelta. Tapahtuma-alueen läheisyydessä on tapahtuman aikana molempina iltoina taksitolppa.

Jalasjärven taksi puh. 06-457 5250. Päivystävät viikonloppuna tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä, Rauta-Maatalous Saarnion edustalla.

Pankkiautomaatit

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee K-Supermarketin pihassa (ABC:n vieressä). Lipunmyynnissä ei käy kortti, varaathan siis riittävästi käteistä mukaasi. Anniskelualueella toimii myös maksukortit.

Portit

Aukustialueen sisäänpääsyportti sijaitsee koulutien puolella. Tapahtuma-alueen portit ovat auki perjantaina 10.8. klo 19–02.30 ja lauantaina 11.8. klo 20–02.30.

Turvallisuus ja ikärajat

Suositusikäraja Aukustin iltatapahtumiin on 13 v. Sitä nuorempien olisi hyvä liikkua huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat pääsevät Aukustiin sisään ilmaiseksi. Valmistaudu todistamaan lapsesi ikä portilla. Alle 7-vuotiaat eivät saa omaa ranneketta. Perjantaina ja lauantaina alueella on rajattu anniskelualue. Anniskelualueelle on 18 vuoden ikäraja. 

Turvallisuussyistä lastenrattaita tai lastenvaunuja ei voi tuoda festivaalialueelle. Pyydämme jättämään rattaat kotiin, koska myöskään festivaalialueen porteilla tai narikoissa ei ole säilytystiloja rattaille tai vaunuille.

Henkilöllisyystodistuksena hyväksytään vain viralliset henkilöllisyystodistukset, joita ovat ajokortti, passi ja kuvallinen henkilökortti. Kelakortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.

Saapuessasi Aukusti-alueelle ennakkolippusi vaihdetaan rannekkeeseen. Rannekkeella pääsee takaisin alueelle vain, jos se on ehjä ja kiinni ranteessa.On ehdottomasti kiellettyä tuoda alueelle aseita, teräaseita ja muita teräviä tai vaarallisia tavaroita.

Alueelle on sallittua tuoda yksi tyhjä muovi- tai juomapullo. Lasipullot ovat valitettavasti kiellettyjä. Tämä tehdään teidän oman turvallisuutenne ja artistien turvallisuusmääräysten takia.

Valokuvaaminen

Valokuvaaminen on sallittua henkilökohtaiseen käyttöön; ystäviäsi ja itseäsi saat kuvata niin paljon kuin haluat. Artistien kuvaaminen järjestelmäkameralla sekä muilla ammattimaiseen kuvaukseen ja videointiin tarkoitetuilla välineillä on kielletty ja ko. välineet kannattaa jättää suosilla kotiin tai narikkaan.

Vapaaehtoistyö

Tarvitsemme tapahtumaan runsaasti talkootyöntekijöitä erityisesti järjestyksenvalvojiksi sekä alueen rakennus- ja purkutehtäviin.

Työskentelemällä toisena Aukusti-iltana saat
- ilmaisen lipun vapaaillallesi
- Aukusti T-paidan
- ruokaa ja juomaa työpäivän aikana
- kutsun Aukustin legendaariseen karonkkaan

Voit hakea talkoolaiseksi osoitteessa https://gest.fi/customers/iajedk/1040

Lisätietoja kaikista talkootehtävistä: elina@aukusti.fi

Ystävänkortti

Aukusti on mukana ystävänkortti toiminnassa. "Tarkoitus on mahdollistaa ystävän/tukihenkilön pääsy kehitysvammaisen kanssa maksutta vapaa-ajan harrastuksiin, esim. teatteriin, konsertteihin, elokuviin, uimaan, urheilukisoihin ja -tapahtumiin, matkoille sekä erilaisiin liikunta- ja kulttuuritapahtumiin." Lisätietoja ystävänkortti toiminnasta täällä.

YHTEYSTIEDOT

Kysyttävää?

Info, tiedotus ja talkoo
Elina Virnala
info(ät)aukusti.fi

Yritysyhteistyö ja tuotanto
Mikko Jokipii
mikko(ät)aukusti.fi
PUH. 050 5848 284

Markkinointi
Juha Siirtola
juha(ät)aukusti.fi
PUH. 050 3022 731

LASKUTUSOSOITE:

Verkkolaskuosoite

Yrityksen nimi: Mukula r.y.
Y-tunnus: 0665352-0
Verkkolaskuosoite: 003706653520
Välittäjän tunnus: (operaattoriverkko) 003721291126
Välittäjän tunnus: (pankkiverkko) DABAFIHH
Välittäjän nimi: Maventa

Huom!

Jos verkkolaskupalvelunne operaattori on pankki, käyttäkää välittäjän tunnuksenamme: DABAFIHH

TAI

Jos lähetätte laskunne operaattoriverkosta, käyttäkää välittäjän tunnuksenamme: 003721291126

Paperiset laskut

Mukula r.y.
c/o Lakenova Oy
PL 25
61601 JALASJÄRVI

POSTIOSOITE (ei laskuja):

AUKUSTI / MUKULA ry
PL 46
61601 Jalasjärvi