ILSUT 2019

Liput

Kino Jalasjärveltä 5 €
(maksuvälineenä käy käteinen, kortti tai virikesetelit)

Lippuja voi ostaa myös MLL:n Jalasjärven yhdistyksen hallituksen jäseniltä käteisellä. Voit myös varata lippuja laittamalla sähköpostia osoitteeseen mll.jalasjarvi@gmail.com.

Lippuja saa myös tapahtumassa ovelta hintaan 7 €. Alle 2-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta.

Lasten ILSUT sunnuntaina!

MLL Jalasjärvi järjestää lapsille suunnatun konsertin Kuplahallilla pääsiäissunnuntaina 21.4.2019. Esiintyjinä nähdään tv:stäkin tutut Mimi ja Kuku!

”Mimi ja Kuku kiertävät Suomea tekemässä superenergisiä musiikkiliikuntakonsertteja. Lapsi pääsee itse osallistumaan konsertin kulkuun, mikä takaa sen, että skeptisimmänkin henkilön sukat pyörivät jaloissa viimeistään esityksen puolivälissä. Konserttien iloinen ja melodinen musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Mukana on myös perinteisiä lastenlauluja. Konserttien sisältämät tanssileikit ja joogaharjoitukset voimalauseineen tuovat pienelle ja isommallekin leikkijälle ihania onnistumisen kokemuksia ja vahvistavat kehon lisäksi myös lapsen itsetuntoa. Vauhdikas musiikkiliikuntaseikkailu päätetään aina yhteiseen rentoutumis- ja rauhoittumishetkeen.”

Mimiin ja Kukuun voit tutustua osoitteessa: https://mimijakuku.fi/

Ennakkolippuja voi hankkia Kino Jalasjärveltä 5 € hintaan (maksuvälineenä käy käteinen, kortti tai virikesetelit). Lippuja voi ostaa myös MLL:n Jalasjärven yhdistyksen hallituksen jäseniltä käteisellä. Voit myös varata lippuja laittamalla sähköpostia osoitteeseen mll.jalasjarvi@gmail.com. Lippuja saa myös tapahtumassa ovelta hintaan 7 €. Alle 2-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta.

Listan hallituksen jäsenistä löydät täältä:
https://jalasjarvi.yhdistysavain.fi/yhteystiedot/

Alue on auki klo 14.00-16.30. Konsertti alkaa klo 15. Alueelta löytyy myös kioski, josta voi ostaa mm. juuri paistettuja vohveleita. Lisäksi tapahtumassa on askartelupiste ja kasvomaalausta.

Osoite Kuplahallille: Kulmantie, 61600 Jalasjärvi

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Kysyttävää Lasten Ilsuista?
050 570 1801 / Marika
mll.jalasjarvi@gmail.com