AUKUSTI 2018

Tapahtuma_kansikuva-01.png

 

LASTENKONSERTTI

MLL Jalasjärvi järjestää tuttuun tapaan lapsille suunnatun konsertin Aukustilauantaina 11.8. Esiintyjinä nähdään lastenohjelmista tutut liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti!

Maltin ja Valtin live-esitys käsittelee hahmoille ominaisella fyysisen komiikan keinoilla tärkeitä asioita, kuten liikenneturvallisuutta, ystävällisyyttä ja terveellisiä elämäntapoja. Esiintymiseen kuuluu myös hauska ja svengaava musiikki. Konsertti alkaa klo 15:00 ja kestää 35 minuuttia.

Sen jälkeen Maltti ja Valtti ovat tavattavissa alueella 15 minuutin ajan. Maltti ja Valtti jalkautuvat yleisön pariin valokuvattavaksi sekä jakamaan lapsille virallisia Maltti- ja Valtti-leimoja.

Alue on auki klo 14:00-16:30. Alueelta löytyy myös kioski, josta voi ostaa mm. juuri paistettuja vohveleita!

Lippuja Lasten Aukustiin voi ostaa ennakkoon 5 € hintaan Jalasjärven Kinolta (maksuvälineenä käy käteinen, kortti tai virikesetelit) ja MLL:n Jalasjärven yhdistyksen hallituksen jäseniltä käteisellä. Lippuja saa myös portilta hintaan 7 €. Alle 2-vuotiaat pääsevät konserttiin maksutta.

Tänä vuonna ei järjestetä bussikyyditystä koulukeskukselta. Parkkipaikkoja löytyy keskustan alueelta tapahtuman läheisyydestä.

Lasten Aukustiin liittyvät kysymykset voit lähettää osoitteeseen marika@jippii.fi.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.