AUKUSTI 2017

LEAVER-PROJEKTI JALASJÄRVELÄISILLE NUORILLE

Eikö kesätyö natsannut? Onko suven suunnitelmat auki? Lähde mukaan iloiseen vapaaehtoisryhmään jonka kesään kuuluu parin viikon projekti jonka myötä pääset vapaaehtoistöihin tsekkeihin!

Leaver-projekti on mahdollisuus Jalasjärveläisille nuorille osallistua kesän mittaan kolmeen vapaaehtoisprojektiin. Kaikissa osa-alueissa kustannuksista ja ylläpidosta vastaa Mukula ry ja Leaver -hanke. Valitsemanne tiimi lähtee vapaaehtoisprojektia toteuttamaan:

Matka Tsekkeihin kesä-heinäkuun taitteessa
Vapaaehtoisreissu Tsekkiin kuun taitteessa! Matkalle tarvitset vaan reipasta mieltä, lennot ja ylläpidon järjestää hanke ja Mukula ry. Tiimimme raportoi ulkomailta käsin reissun päältä. Mukula ry:n hanketyöntekijä lähtee matkaan mukaan hoitamaan käytännön järjestelyt.

Ainut mitä suosittelemme reissuun lähtijää hoitamaan, on oma matkavakuutus. Mistään muusta ei tarvitse huolehtia!

Haku on auki NYT - porukkaan voi hakea kuka vaan Jalasjärveläinen nuori joka on 18-29 -vuotias. Valitsemme projektiin mukaan 4 nuorta joilla on halu lähteä, nähdä ja kokea ja joilla ei ole töitä kesälle 2017. Haastattelemme mahdollisimman monta henkilöä ja valitsemme sopivat nuoret mukaan projektiin!

ILMOITTAUDU TÄMÄN LOMAKKEEN KAUTTA!