AUKUSTI 2017

SÄ OLET IHME -GOSPELKONSERTTI

Lauantain alkuillassa nähdään taas jotain aivan uutta, kun Jalasjärveläisille tarjotaan Aukustialueella kaikille avoin ja ilmainen "Sä olet ihme" -gospelkonsertti. Lavalla päästään ihailemaan keskipohjalaista nuorekasta ja pirteää Herziä, jonka esittely alla. Konsertti järjestetään klo 17.00 - 18.30.

HERZIN ESITTELY KOTISIVUILTA:

Unelmana oli tehdä musiikkia isolla sydämellä ja isoja biisejä ilman sääntöjä. Kolme Kokkolalais-muusikkoa kokoontui yhteen ensimmäisen kerran 2012. Pian kutsui jo keikkailu ja kappaleet jotka oli hädin tuskin saatu jaloilleen, osuivat ja upposivat häkellyttävästi koko ajan laajenevaan yleisöön. Kiinnostus bändin ympärillä tuntui lisääntyvän käsinkosketeltavasti. Tälle oli ollut tilausta!

Kesällä 2013 kokoonpano täydentyi nykymuotoonsa. HERZ Kuusikko oli valmis ja soundipaletti täynnä mahdollisuuksia. Viisi vahvaa laulua ja monipuolinen soitinvalikoima, vain luovuus rajana. Ensimmäisistä esiintymisistä lähtien bändin soundi tuli tunnistettavaksi vahvoista melodioista ja tarinoista, tunnelmasta ja karismaattisesta solistista.

Syksyllä 2013 äänitettiin Jonas Olssonin kanssa ”Voittajan maalissa” – single, johon myös tehtiin video. Sinkun vastaanotto alkuvuodesta 2014 oli innostunut ja muutamassa päivässä tuhansia katselukertoja youtubessa oli uudelle ja vielä tuntemattomalle bändille kova saavutus ja osoitus tarpeesta, johon Herz vastasi musiikillaan. Biisi huomattiin laajasti ja pääsi myös vilkkaaseen radiosoittoon.

Heinäkuussa äänitettiin ”Paperiliidokki” – sinkku. Yhteistyö Jonas Olssonin kanssa toimi jälleen erinomaisesti uudella soundilla! Niinpä entistä rohkeampaa Herziä saatiin kuulla sykystä 2014 alkaen.

Maaliskuussa 2015 saatiin maailmaan ensimmäinen HERZ – albumi! Kuriton kakara on persoonallinen, rohkea ja moderni. Olssonin vahvassa tuotannossa kokeiltiin rajoja, otettiin riskejä ja viljeltiin pop-koukkuja. Koko tuotanto-tiimin odotukset ovat erittäin korkealla!

Musiikki saa koskettaa ja sillä voi olla merkitystä. Bändi haluaa keikoillaan kohdata yleisön, eikä popata päämäärättömästi itselleen. Keikkakalenterin täyttyminen luo itseluottamusta ja kasvattaa Kakaraa.

Matka on kuitenkin vasta alussa, vaikka on jo ehditty ottaa suuntaa ja omaa paikkaa suomalaisesta pop-kentästä. HERZ – Kuriton kakara tour on alkanut!